BUDAK GENGSTER


My name: Aini Zakaria
My Fotopage: http://budakgengster.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: E500 with 14-45mm lens
Olympus
Friends:
farah ibrahim
Latest entry:my children
View this Fotopage entry
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
afaf azlin
Latest entry:house warming kt rumah Mai
View this Fotopage entry
with Gee, Fara, Mai + families
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
cikun smallcaps
Latest entry:When There Was Me and You
This has nothing to do with the High School Musical, nor does it has anything to do with any of my old flames (note the plural citation, hah!) An old friend from school (primary school, man!) managed to contact me via an online community. That led to a mini reunion on the same night. I never attended a get together with any of my classmates from then. How long has it been? 1991 to 2007... 16 years!!! The 1st person to reach the place was Prasad, my bestfriend who lived near my old house. We exchanged nam... View this Fotopage entry
It really saddens me whenever I look at this shot...
Nadzrie Azhar
Latest entry:Sufyan's 3rd Birthday
Majlis harijadi yang dianjurkan oleh opahnya di Ayer Keroh on the 10th of Dec..... Actually birthday Sufyan was on the 6th... tapi sebab nak buat sekali dengan cousin Maisarah, which fals on the 13th., so opahnya ambik date yang tengah2 Mak Yang dgn Umi Nyah ada kasi hadiah kat Sufyan... TQ Mak Yang dan Umi Nyah... To Sufyan....Happy Birthday Boy... View this Fotopage entry
cuck2 kek pulak....
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
Firstname Surname
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016